Region

Svet

Dunja Ilić digla dečka u vazduh!(Foto)

Za pesmu "Šefica Podzemlja", Dunja Ilić je nedavno snimila visokobudžetni spot, u produkciji "Visual Infinityja", koji će, očekivano, šokirati publiku!

Dunja Ilić digla dečka u vazduh!(Foto)



Dunja Ilić

"Šefica je za kratko vreme stvarno postala veoma slušana pesma, kako kažu, pravi letnji hit u najavi pa sam zato i rešila da za nju snimim spot. Snimali smo u jednoj napuštenoj fabrici u Novom Sadu i stvarno je bilo izuzetno naporno za celu ekipu. S obzirom da sam publici do sada poklonila dva vanserijska spota za pesme “Bidermajer” i “Misterija” sada sam želela da opravdam njihovo poverenje i nadmašim ih. Snimali smo više od 22 sata, ali sam prezadovoljna materijalom", kaže Dunja

Dunja Ilic

U spotu Dunja, zajedno sa drugaricama, muči muškarca, da bi ga potom, izazvavši eksploziju automobila, digla u vazduh. "Osvetila sam mu se za sve. Šalu na stranu, ne želim da zvučim neskromno, ali verujem da će ovaj spot biti zaista najbolje urađen spot u srpskoj produkciji. Scenario je zaista zanimljiv, ali ne želim da otkrivam sve detalje, želim da se publika iznenadi i šokira kad vidi spot. Mogu samo reći da je snimanje bilo izuzetno rizično i teško jer su neke scene bile opasne za snimanje. Bilo je i nekih povreda, ali srećom sve se dobro završilo", dodala je pevačica.



Premijera spota očekuje se kroz petnestak dana.

Dunja Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>