Region

Svet

Pokrali Nedu Ukraden! (Video)

Retko ko bi na krađu gledao sa osehom, kao što to radi Neda Ukraden, ali retko koga bi pokrali na način na koji su nju. Naime, studenti su na apsolventskoj ekskurziji preradili Nedinu pesmu "Da se nađemo na pola puta", u pesmu "Da se nađemo na pola busa"!

Pokrali Nedu Ukraden! (Video)



"Imam hit. Ma ne hit, nego hitčinu! O tome najbolje govori ovo što mi se nedavno desilo sa studentima, koji su me pokrali. Prvo sam bila začuđena, iznenađena, a onda oduševljena. Naime, saznala sam da su studenti koji su nedavno bili na apsolventskoj ekskurziji preradili moju pesmu 'Da se nađemo na pola puta'. Doduše, u njihovoj verziji malo je drugačiji tekst pa je novi naziv:  'Da nađemo na pola busa'. Stihove je malo prekrojio student Draško Sekulović, koji je želeo da pesmu posveti svojim kolegama iz autobusa broj deset."

"Apsolventi Beogradskog univerziteta su tokom boravka u Španiji i Italiji uživalo uz moju, odnosno njihovu, a najtačnije bi trebalo da kažem naše pesme. I ne samo to, dobila sam poziv da budem specijalni gost na after partiju koji 'Rapsody Travel' organizuje u sredu 16. juna na splavu 'Kolos', koja je zapravo studentska žurka. Eto, ovo je još jedan dokaz da je pesma 'Da se nađemo na pola puta' postigla veliki uspeh i slobodno mogu da kažem uspela da dosegne popularnost koju je nekad imala numera 'Zora je', a svi znaju kakav je to hit", rekla je zadovoljno Neda Ukraden.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>