Region

Svet

Maja Marijana opljačkana!

Maja Marijana ovih dana radi serijal novih fotografija kod Edvarda Nalbantjana. Čim je odradila fotografije, počela je sa pripremama za snimanje spota i krenula u kupovinu haljnica i drugih odevnih stvarčica.

 Maja Marijana opljačkana!



Ispred jednog tržnog centra usred bela dana pred pevačicu je ikočio nepoznat čovek sa kapuljačom na glavi. Uhvatio je za ruku i uzviknuo: "Lovu na sunce!".

"Ma, zaista sam bila u šoku. Nikada mi se ništa slično nije desilo! Nisam mogla sebi da dođem. Tip je imao kapuljaču od dukserice na glavi i tamne naočare, tako da ga, veruj mi, ne bih prepoznala sve i da ga sutra sretnem. U torbi je bio novac koji sam namenila za kupovinu garderobu za snimanje spota – oko dve hiljade evra. Ali, opet kažem, sva sreća da nisam ponela dokumenta. E, to bi mi bilo veće peglanje nego što sam ostala bez novca. Osim love, još sam imala i mobilni telefon, i to onaj sa privatnim brojem, koji su imali samo Mladen i moji najuži članovi porodice, tako da ni to nije neki problem. Dva dana mi je trebalo da se oporavim od svega toga. Ne daj Bože da se ikome desi nešto slično, grozan je osećaj. Još kada sam osetila vrh noža pribijen uz stomak, e tu me stvarno uhvatila panika“, ispričala je pevačica, koja je još uvek u šoku.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>