Region

Svet

Region

Bata Živojinović: Biću junak gej parade!

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, nedavno je proslavio punih 55. godina rada, a i dalje ne staje, već nastavlja punom parom da radi.

Bata Živojinović: Biću junak gej parade!



Glumac je nedavno potpisao ugovor sa kozmetičkom kućom "Hemel", za proizvode koje će prodavati u Kini, takođe, on će uskoro raditi na seriji "Valter brani Sarajevo", sa Kinezima, a glumiće i u novom filmu Srđana Dragojevića, "Parada".

"Proizvodi „Hemela“ su nešto što treba svakom domaćinstvu, prodaju se dušom i telom, to je ono što mi nudimo. To je cela priča", kaže Bata, koji je u pregovorima sa Kinezima i oko prodaje "Valter" vode.

O snimanju serije, glumac je rekao: "Serije za Kinu će se snimati, uskoro bi sve trebalo da krene. Kinezi će raditi sa „Pinkovom“ kućom i sa „Viktorija filmom“. Sada se rade oni sitniji detalji bez kojih se ne može, a to je prevod teksta na srpski. Jer od filmskog scenarija mogu da se naprave četiri epizode, a oni traže trideset epizoda. Mi smo rekli da mi to ne nemamo, a da oni da napišu sami ako umeju. Iako mislim da oni to ne umeju. Ima tu više razloga što oni to ne mogu, jer se to ne dešava u Kini nego u Srbiji. Sve na seriji će biti naša ekipa, osim što će jedan reditelj biti Kinez. Evo, Hrvati će sad da snimaju sa Norvežanima rimejk filma „Valter brani Sarajevo“ u kojem su Japanci fašisti, a Kinezi partizani".

U novom filmu Srđana Dragojevića, Bata će imati ulogu gej paradera. "Film govori o gej paradi. Tu ću da igram. Glumiću paradera. Promoter parade, baš su me našli", rekao je kroz smeh Živojinović.

Viber

Izvor: Svet Plus


>