Region

Svet

Region

Bekim Fehmiu pronađen mrtav u stanu

Legendarni glumac jugoslovenske kinematografije, sedamdesetčetvorogodišnji Bekim Fehmiu, okončao je sebi život juče, u svom stanu u ulici Stanislava Sremčevića na Zvezdari. On je iz pištolja, registrovanog na njegovo ime, pucao sebi u usta. Kako se priča, supruzi Branki Petrić ostavio je oproštajno pismo u kome piše: „Mnogo te volim, ali za mene život više nema smisla“!

Bekim Fehmiu pronađen mrtav u stanu



Naime, razlog samoubistva je, najverovatnije, to što Bekim nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nakon moždanog udara, koji je doživeo pre četiri meseca, nije više isti kao ranije. Nedavno je svom prijatelju rekao:
„Ako ne budem čovek kao nekad, neću ni da živim, da budem na teretu drugima“.

Kako je rekao porodični prijatelj, Bekimovo stanje se naglo pogoršalo, vid mu je oslabio, a i slabo se kretao. "To nije bio njegov stil života, pa pretpostavljam da ga je to navelo na ovaj strašan čin", rekao je on.

Pored porodice, supruge i dva sina, koji su bili skrhani bolom i  komšije slavnog glumca juče su tugovale. "Bio je divan čovek i odličan glumac! Često povučen, nije mnogo izlazio napolje, ali kad god bi sreo nekog bio je izuzetno ljubazan i sa svima veoma srdačan", rekao je jedan od njih.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>