Region

Svet

Akademija debelih: Tomi Pantersu nedostaje đinđi rinđi!

Ovog puta, naši Heroji su posetili kompleks bazena “Poseidon” u Starim Banovcima kraj Beograda. Rasporedom treninga, dan je predviđen za čelendž.

Akademija debelih: Tomi Pantersu nedostaje đinđi rinđi!



Iako su se takmičari obradovali vešću da će posetiti bazen, obaveštenje trenera da će čelendž raditi na pesku ih je, najblaže rečeno, razočarala. Iako im se činjenica da će čitav trening provesti pored bazena, u prilično vrućem pesku nije svidela, Heroji su dali sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat u čelendžu.

Čelendž je i ovoga puta ličio na vojni dril, pa su naši takmičari radili sklekove, trčali, puzali ispod konpaca, bacali teške lopte i nosili tegove. Pobednik čelendža je bila Marija, kojoj je motivacija na zavidnom nivou od kada joj je porodica uživo, na Akademiji čestitala rođendan.

Po povratku sa Akademije, takmičare je posetio psiholog koji je sa svakim od takmičara popričao o problemima sa kojima se susreću tokom boravka na Akademiji. Zaključak psihologa je da su Heroji dobrog pshičkog zdravlja, da svi do jednog imaju neverovatnu želju da izgube višak kilograma i da, uprkos padu motivacije pojedinih takmičara, timski duh koji vlada na treninzima, ali i u kući, vraća sve u normalne tokove.

Popodnevno ćaskanje je ovoga dana bilo ozbiljnije, pa su takmičari međusobno podelili razloge svoje gojaznosti. Bez ustručavanja i prikrivanja, neki su krivili isključivo sebe i svoju, kako su rekli, zavisnost od hrane, dok je krivac za pojedine takmičare hormonski poremećaj izazvan pogrešnim lekarskim terapijama.

Da veče na Akademiji bude nešto veselija od popodneva se postarao Toma Panters. On je ponovo bio glavni šaljivdžija pa je ukućanima opisivao čari vođenja ljubavi viđen iz njegovog ugla.

On se potrudio da reči koje koristi stvore takav efekat da se i najpovučeniji takmičari dobro zabave.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>