Region

Svet

Akademija Debelih: Buce izdržale najteži čelendž do sada! (Video)

Čelendž je bio, naizgled, najteži do sada. Heroji su se takmičili u tri discipline. Plivali su dužine bazena, vukli su tegove po pesku, a na kraju su najbolja dva tima gurala kombi vozilo ekipe.

Akademija Debelih: Buce izdržale najteži čelendž do sada! (Video)



Najbolja dva tima su bili zeleni i crveni. U odlučujućoj disciplini – guranju kombija duž parkinga, najbrži su bili zeleni. Nagrada za pobedu u ovom čelendžu će im biti dodeljena narednih dana.

Dan na Akademiji je obeležio sastanak u Božinoj režiji, ponovo zbog nehigijene u kući. Boža je bio uveren da je to zbog loših međuljudskih odnosa u kući. Sastanak je Boža iskoristio da reši, kako je rekao, problem u komunikaciji sa Dejanom Došljakom koji je tinjao poslednjih nekoliko dana.

Međutim, Božin pokušaj da naredi Dejanu da raspremi kuću je rezultirao time da su se on i Dejan, posle razmenjenih grubih reči, zakleli jedan drugome, da više nikada neće komunicirati. To su ispoštovali tokom celog dana. A šta će biti ubuduće videćemo.

Tema sastanka je u jednom trenutku skrenula na komentarisanje odnosa Mrvice i Tanje. Zorica je bila najglasnija i najrečitija u komentarisanju, što je Mrvici zasmetalo. On je stao u svoju, ali i Tanjinu odbranu. Sa Zoricom je razmenio izuzetno teške reči. Posle ove svađe on se povukao u spavaću sobu.



Autor: S.P.
Izvor: Svet, Akademija debelih

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>