Region

Svet

Ana Kokić i Nikola Rađen se rastali u suzama!

Vaterpolo reprezentacija Srbije otputovala je na Olimpijske igre koje se održavaju u Londonu. Jedan od najpopularnijih reprezentativaca nije mogao da sakrije suze pre odlaska jer se rastao od svojih prijatelja i volje supruge i ćerkica.

Ana Kokić i Nikola Rađen se rastali u suzama!



- Ne, nije mi žao što idemo ali je ovo poslednje pakovanje, opraštanje sa drugovima... Idemo pet dana ranije da se naviknemo na temperaturu. Moje ćerkice znaju da tata ide na Olimpijuda. Ne znam šta im znači ta reč, ali me je starija ćerka pitala da li ću joj doneti čokoladu, rekao je gotovo kroz suze Nikola Rađen.

Njegova supruga Ana Kokić Rađen poznata je i kao vatrena navijačica, pa će se potruditi da i ovaj put bude na tribinama, a ni njoj rastanak od muža nije pao lako:

- Potrudiću se da bar poslednjih dana odem u London na Olimpijadu, da vidim kako je to. Još ako budu ušli u polufinale ili finale... Nikola mi je velika podrška i kao što meni znači njegova, verovatno i njemu znači kada dođem i navijam iz sveg glasa.

Da li će se vaterpolisti vratiti sa medaljom, ne znamo, ali im to iskreno želimo! A što se Ane i Nikole tiče, ne sumnjamo da će pevačica iznenaditi supruga i otići u London, a i Tviter je uvek tu- oni su poznati kao par koji voli da razmenjuje nežne poruke putem ove društvene mreže.



Izvor: Smedia / Exkluziv
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>