Region

Svet

Slobodan Vasić i Darko Lazić: Incident nam neće pokvariti leto

Tri dana posle incidenta ispred budvanskog kluba “Trokadero”, kada su Darko Lazić i Slobodan Vasić zadobili telesne povrede od grupe nepoznatih mladića, “Grandovi” pevači su odlučili da se oglase u javnosti!

Slobodan Vasić i Darko Lazić: Incident nam neće pokvariti leto



Puleni Saše Popovića kažu da se dobro osećaju, kao i da nemili događaj od petka uveče neće pokvariti njihovo leto, koje provode radno na Crnogorskom primorju.

"Dobro smo"! - u glas poručuju Lazić i Vasić, dodajući da nastavljaju sa svojim unapred zakazanim gostovanjima:

"Ono što se dogodilo je izolovani incident i neće nam pokvariti lep utisak" - kažu za Alo pobednik četvrte sezone takmičenja “Zvezde Granda” i njegov kolega, za čije nastupe vlada veliko interesovanje u Crnoj Gori.

A da njih dvojica nastavljaju vredno da rade i ne osvrću se više na ono što se nedavno dogodilo, svedoči i podatak da skoro svako veče nastupaju od Sutomora do Igala!
Inače, u cilju što efikasnije policijske istrage koja je u toku, Darko i Sloba neće davati nikakve izjave u vezi sa sukobom sa izvesnim mladićima iz Podgorice, koja ih je fizički napala i uništila Lazićev automobil.

Podsećanja radi, do incidenta između pevača i grupe huligana došlo je nakon što su se napadači nabacivali devojakama koje su sedele u separeu sa “Grandovcima”, kada je došlo do žučne rasprave koja je završena tako što su Darku i Slobodanu nanete telesne povrede, a Lazićev automobil marke “audi” skroz uništen. Policija je odmah reagovala, a za sada je podignuta krivična prijava protiv V.R (18), koji se sumnjiči da je učestvovao u ovom događaju.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>