Region

Svet

Ceca se odmara kod Sulejmana!

Da turske serije imaju veliki uticaj na izbor destinacije za letovanje, pokazuje i primer Svetlane Ražnatović, koja tajno boravi u zemlji Sulejmana Veličanstvenog!

Ceca se odmara kod Sulejmana!



Naime, folk diva je pre nekoliko dana otputovala privatnim avionom u tursko letovalište Antaliju, gde se odmara od brojnih poslovnih obaveza, pre svega nastupa i snimanja, koje je imala u proteklih nekoliko meseci.

"Iako ima velelepnu kuću na Kipru, Ceca je ipak odlučila da deo odmora provede u Turskoj. Uželela se promene, a htela je i da vidi da li bi joj ambijent u kome letuje odgovarao za snimanje spota za jednu od novih pesama", kaže naš izvor i dodaje da se Ražnatovićevoj veoma sviđa Antalija:

"Ceca je nakratko okačila mikrofon o klin i trenutno uživa u najatraktivnijim plažama Antalije, gde se rashlađuje u moru, ali i pod suncobranom uz dobre koktele. S obzirom na to da je nedavno smanjila grudi, odlično izgleda, a tako se i oseća", otkriva naš sagovornik, od koga smo saznali i da će Ceca spot snimiti u avgustu, a publika će ga videti u septembru.

Kako bismo proverili verodostojnost ove informacije, pozvali smo njenog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija, koji nam je rekao:

"Ja sam na odmoru! Koliko znam, Ceca je na Kipru, ali moguće je da je u Turskoj, nisam se sa njom čuo nekoliko dana", izjavio je frontmen „Miligrama”.

Autor: S.P.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>