Region

Svet

Region

Ekipa kompletna: I Milica opet u Otvorenim vratima

Sofija Jović, najpoznatija po ulozi Milice Jakovljević u seriji „Otvorena vrata“, pristala je da se pojavi u nastavku kultne serije, koja će posle 18 godina ponovo početi da se snima na jesen. Sofija, koja danas ima 30 godina, još od srednje škole živi u Njujorku. Ona je na jednom forumu poručila fanovima da se raduje nastavku serije iako ne zna šta junake čeka i kako će sve izgledati nakon punoletstva serije.

Ekipa kompletna: I Milica opet u Otvorenim vratima



"Drago mi je da je serija svima ostala u tako lepoj uspomeni i da se često reprizira. Radujem se što sam dobila poziv da učestvujem iako još ne znam šta nas čeka i kakav je scenario. Živim u Njujorku i nadam se da se to u skorije vreme neće menjati. Radim kao psiholog i pomalo se bavim istraživačkim radom.

Nekadašnja "starmala" ćerka Milica iz Otvorenih vrata, završila je pozorišnu režiju na Long Ajlandu, ali njeno primarno zanimanje je doktor psihologije i potpredsednica je kompanije „Prophase“ iz Njujorka, koja se bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije. Ima mnogo fan grupa na Fejsbuku i jedan je od omiljenih likova iz popularne serije, pa se fanovi raduju što će je opet gledati u ulozi Cakanine ćerke.



Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto:Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>