Region

Svet

Firčijeva sestra tvrdi da se ljubila sa bratom!

Ako je verovati Marijani Fece, Firčijevoj rodjenoj sestri, njih dvoje su bili u u daleko bližem odnosu od rodbinskih. Ona tvrdi da se sa svojim bratom jednom prilikom strasno poljubila.

Firčijeva sestra tvrdi da se ljubila sa bratom!



"Brata nisam videla veoma dugo, otkako nam je tata umro. Bili smo u odličnim odnosima, ma skoro da smo bili mnogo više od brata i sestre“, počinje svoju šokantnu ispovest Marijana i dodaje: „Imao je samo jednu manu - voleo je da me kontroliše i nikada nisam mogla da izlazim i da se viđam sa mladićima koji su mi se dopadali. Kada dođe jedan sat iza ponoći, znala sam da moram da budem u krevetu. A svakom slatkom momku koji bi mi zapao za oko moj brat bi našao milion mana. Zato smo se jedne noći toliko posvađali da sam počela da se pakujem sa namerom da napustim Novi Sad i da mu se više nikad ne javim.“ Ono što se desilo te noći Marijana, kako kaže, nikada nikome nije ispričala.

„Bio je besan, šetao se hodnikom i držao za glavu. U jednom trenutku otvorio je vrata spavaće sobe u kojoj sam stajala u donjem vešu. Pribio me je uza zid i dok me je gledao, snažno me je poljubio. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno i da je i mene privlačio taj greh... Srećom, nekako smo se suzdržali, i to jedva.", rekla je Marijana.



Iako Marijana tvrdi jedno, Marina Perazić, bivša Firčijeva supruga, kaže da se to nije dogodilo:  "Ivan je zemlju napustio 88. godine. Marijana je tada imala samo šest godina, tako da to što navodite nije moglo da se desi fizički. Ivan je kratko boravio u zemlji pre tri godine, kao i na očevoj sahrani. Oni nikad nisu bili u bliskim odnosima. Ovo je njen očajnički potez, želi da mu napakosti. Devojka definitivno ima psihički problem, pa pogledajte i sami, spominje da je imala incest, na socijalnoj mreži "fejsbuk“ navela je da je zanimaju žene, ništa normalno kod nje ne vidim".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>