Region

Svet

Dajana Jakšić sa sinom u šetnji (Foto)

Iako se porodila pre samo pre četiri meseca, voditeljka i pevačica Dajana Jakšić vitka je kao i u devojačkim danima, a za njenu liniju zaslužan je niko drugi do njen sin Dušan, sa kojim svakodnevno šeta po nekoliko kilometara.

Dajana Jakšić sa sinom u šetnji (Foto)



I pored toga što je bio poprilično vruć dan kada je naš paparaco napravio ove fotografije, pevačica je izvela Dušana napolje.

Kada nemate vremena da odete na neku planinu ili more, dobar je i parkić na Bežanijskoj kosi gde je naš fotograf i uslikao Dajanu sa sinom. Kao i svaka znatiželjna dama, mlada mama prvo je obišla štand sa novinama, da bi onda zastala kod butika za bebe i odmah zapazila jednu zelenu jaknicu, kojoj baš nije mogla da odoli, pa ju je pazarila za svog jedinca.

Nakon što je Dušana obradovala poklonom, Dajana je sela na klupu u parkiću, gde je veselo razgovarala mobilnim telefonom, dok je njen mezimac zadovoljno spavao u kolicima. Sudeći po osmehu, pretpostavljamo da se čula sa suprugom Žikom Jakšićem, jer su se nakon razgovora njih dvoje uputili u restoran “Institucija” na Bežaniskoj kosi, gde se mama osvežila limunadom i kaficom, dok je sinčić i dalje spavao u kolicima.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>