Region

Svet

Dženan Lončarević završio u bolnici

Dan pred prvi koncert Dženan je dobio napad žuči, pa je zbog jakih bolova prevezen u Urgentni centar, gde je hospitalizovan, ali je zamolio doktore da ga puste kako bi održao koncert, uz obećanje da će se odmah po njegovom završetku vratiti u bolnički krevet.

Dženan Lončarević završio u bolnici



"Kada sam primljen u bolnicu doktori nisu znali ko sam, ali nakon što sam im objasnio da sam pevač i da imam zakazan koncert malo su popustili i dozvolili mi da izađem kako bih ispoštovao svoju publiku. Naravno da su negodovali i preporučili mi da odložim koncert, ali sam ih molio kao malo dete pa su na kraju popustili. Odmah nakon koncerta vratio sam se u postelju kako bi uradili sva ispitivanja. Za sada nije ništa strašno, ali ja od silnih nastupa i putovanja nemam vremena za sebe i svoje zdravlje" - kaže Dženan.

Pevač, koji se i dalje nalazi u bolnici, utiske o spektakularnim koncertima sabira u bolničkom krevetu, ali kaže da je još uvek euforičan zbog fenomenalne atmosfere koja ga je dočekala obe večeri u prepunom Sava centru.

"Posebno mi je drago što sam okupio toliko svojih obožavalaca bez neke velike reklame i najava, što je pokazatelj da su to pravi poštovaoci mojih nota, koji prate moju karijeru. Moja želja se ispunila kada sam rasprodao karte za prvi koncert, a drugi mi je došao samo kao zahtev publike, zbog čega sam presrećan" - ističe pevač.

Dženan priznaje da posle ova dva spektakla priželjkuje veći prostor.

" Nijedan uspeh koji se postigne preko noći ne traje dugo, pa sam zato odlučio da svoju karijeru gradim korak po korak. Posle Sava centra prijala bi mi Arena ili „Marakana" i, ako bog da, zapevaću i na tom terenu" - iskren je Lončarević.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>