Region

Svet

Marina Perazić: Žao mi je što se Firči spustio na Bojanićev nivo!

Bivša nevenčana supruga Ivana Fercea Firčija, sa kojom ima dve ćerke, Minu i Lunu, veoma je besna zbog reči koje je "farmer" uputio na njen račun. Poslednja stvar koju je rekao bila je kako Marina stalno "patetiše" i kako njenoj "deci dosta toga nedostaje".

Marina Perazić: Žao mi je što se Firči spustio na Bojanićev nivo!



Marina bi najviše volela da može da uđe na imanje u Lisoviću i da se suoči sa bivšim, a kako je rekla, postoji ideja u razmatranju da je zaista i ubace u šou.

"Nije istina da deca nemaju šta da jedu i da sam to pričala. Firči nikada nije pitao da li deca imaju sve što im je potrebno, osim ako mu nisu sele na vrat. Sve što je ikada pružio je bilo sporadično i ne znam kako sada ima obraza da priča o tome. Do Mijine pete godine, do kada smo bili zajedno, zaista se trudio, a posle toga je sve nadalje bilo smešno”, rekla je Perazićeva.

“Ne želim da razgovaram s njim, nije on moj nivo. Pričaćemo kada nauči da se ponaša. Žudim da uđem u farmu, pa neka mi sve to kaže u lice. Trudim se da ga branim u novinama, navijam za njega, a on priča tako odvratne laži. Neka ćuti i neka se pokrije ušima”, dodala je ona.

O Milošu Bojaniću pevačica je rekla: "Nemam prostora da se nerviram zbog osobe koja je ispod mog nivoa. Ne pridajem značaja njegovoj priči. On je potpuno drugi svet od mene. Meni je žao što bilo ko od njih nije uspeo da mu se suprotstavi, da mu nađu Ahilovu petu. On je ener getski vampir, a oni se samo pale i blamiraju. Posebno je degutantno pominjanje sahrane, s tim stvarima se ne igra, tako se priziva zla kob. Žao mi je što je Firči dozvolio da se spusti na nivo Miloša Bojanića".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>