Region

Svet

Svetski izbor za Miss turizma 1. decembra u Beogradu (Foto)

Svetski izbor za Miss turizma je organizacija sa sedištem u Londonu i spada u jače organizacije ovakvog tipa. Ove godina izbor će se održati prvog decembra u Beogradu.

Svetski izbor za Miss turizma 1. decembra u Beogradu (Foto)



Miss turizma world za Srbiju je promocija Srpskog turizma kroz: turizam, ekonomiju i privredu.

Ove godine projekat počinje da se širi i na susedne zemlje, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sloveniju, a kroz ovaj projekat biće napravljena trdicionalno dobra saradnja između tih zemalja naročito u turizmu.

Sadašnje vreme povezivanja država u Evropi je izazov za sve oblasti privrede a posebno za turizam, koji ima poseban uticaj na zbližavanje i upoznavanje zemlje, kulture, istorije, privrede i lepote.



Učesćem na svetskom finalu Srbija otvara velike mogućnosti razmene iskustava sa još 60 zemalja učesnica na svetskom finalu. Do sada je svake godine svetsko finale bilo na najlepšim turističkim destinacijama u svetu, (Guangdzou, Antalija, Taiwan, Tajland, Soci...), a Srbija je dobili pravo održavanja svetskog finala za 2012godine.

Manifestacija između susednih zemalja za koje posedujemo licencu takođe  je jako interesantna za povezivanje i stvaranje novih poslovnih kontakata, ojačavanje postojećih i razmena tržišta između turističkih preduzeća kao i obnova saradnje.

Mnoge kompanije u poslednjih nekoliko godina suočavaju se sa mnogim promenama i preprekama na tržistu.

Miss turizma world, za sve ove zemlje, je odlična prilika za poslovne promocije svih svojih proizvoda i usluga, a naročito je važno predstavljanje svih naših većih i jačih privrenih grana. Ponudili bi smo učešće na ovoj prestižnoj Manifestaciji, da kao jedan od pokrovitelja ispromovišete vaš brend ili vaš proizvod.

Manifestacija je uvek odlično medijski propraćena, a ove godine naročito.

Medijski pokrovitelj je TV Pink, ostali pokrovitelji TV Avala, KCN, RTS-Žikina šarenica,Exluziv Prva, Blic, Press, Novosti, Grand revija, Alo, Svet Plus, Bum-bum radio, Magazin Star, Hello, Story.

Ovu Manifestacija uspela je da se podigne na jedanzavidni nivo koja je prihvaćena od velikih medijskih kuća, javnih ličnosti naše kulturno-umetničko-modne scene, najeminentnijih stručnjaka koji su zaduženi za scenario, scenu, rasvetu, ozvučenje, režiju,produkciju...najveće i nakvalitetnije beauty proizvode.za stajling finalistkinja.

12 finalistkinja će svaka po na osob, predstaviti po jednu našu aktuelnu turističku destinaciju: Avalu, Divčibare, Zlatibor, Kopaonik,Đavolju Varoš,Guču, Palić.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>