Region

Svet

Zdravko Čolić kao Dorijan Grej

Večito mlad! Ko bi rekao da je Zdravko Čolić juče napunio šezdeset jednu godinu?! Najpoznatiji srpski i eksjugoslovenski pop pevač, iako je ušao u sedmu deceniju života, izgleda desetak godina mlađe.

Zdravko Čolić kao Dorijan Grej



Redovni treninzi, zdrava ishrana, te pozitivna energija pomažu da Čola deluje skoro kao mladić, a na top-formi mogu da mu pozavide i mnoge javne ličnosti, kako domaće tako i strane, pa je “Alo!” odlučio da neke od njih - istog ili sličnog godišta - uporedi sa Zdravkom.

Prvi na spisku našao se novi predsednik Srbije Tomislav Nikolić (60), koji je od pop zvezde mlađi godinu dana, ali to se po njegovom izgledu nikako ne bi dalo zaključiti. Međutim, da budemo realni, Toma ima opravdanje - politiku. Profesija kojom se bavi sigurno utiče na njegovu mladolikost, jer političari rano dobijaju bore i sede vlasi - setimo se samo kako je Boris Tadić bio mladolik dok nije došao na Andrićev venac.
Drugi na listi je folk pevač Miroslav Ilić (62), koji se za svoje godine odlično drži, ali Zdravkova genetika i način života su po svemu sudeći uticali da Čola izgleda mlađe. Glumac Svetozar Cvetković (54) čak je sedam godina mlađi od legendarnog pevača, a po fizičkom izgledu bi se reklo da su vršnjaci!

Kada se osvrnemo na susede i svetsku scenu, Čola je svakako i tu neprevaziđen. Hrvatski pevač Dino Merlin (52) od svog kolege mlađi je 10 godina, a izgleda znatno starije. Tom Henks (56) svakako se mora naći na ovoj listi. Jeste da isto kao i Zdravko vodi računa o tome da dobro pokrije sede, ali lice poznatog glumca deluje oronulo.
A šta reći za Eksla Rouza (50)?! Frotmen legendarne grupe “Gans end rouzis” toliko se ugojio da sigurno ne bi mogao da se takmiči sa Čolom u kondiciji. O izgledu i da ne govorimo!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>