Region

Svet

Vip Survivor Mia napala Kristinu: Šta se ti dereš na moju ćerku (Video)

Kristina više ne želi da odustane od Survivora. Ava je plemenu napisala oproštajno pismo i zamolila ih sve da ga pročitaju dan posle.

Vip Survivor Mia napala Kristinu: Šta se ti dereš na moju ćerku (Video)



Na plemenskom savetu svi su napali  Kristinu i njen uticaj na Ognjenovo izbacivanje. Na veći deo pitanja nije imala odgovor ili je vrlo nejasno odgovorila. Tvrdila je da je bila pod jakim uticajem svih ostalih pa se oseća, kako je rekla, kao da ima amneziju.

Iz velikog veća nasmejali su joj se na tu tvrdnju, a ona ih je zamolila da joj ne dobacuju ništa.  Aleks se oprostila od takmičenja. Kako je rekla, postigla je svoj cilj, a Ava je izjavila kako zna da je ugrožena i da ne vidi ko bi mogao da je spasi osim da "anđeli siđu as neba i daju joj lični imunitet".

Veće je dočekalo svojih pet minuta. Jelena nije imala pitanja, samo je konstatovala da se svi koji su ostali više opravdaju, a manje daju iskrene odgovore.

Ognjen je ponovio da nije rekao Kristini da će naje*ati ako glasa za Nikolu. Kristina je očekivala od Aleks da potvrdi da joj je rekao baš to, a ona se izvlačila uz izgovor da je čula da je rekao nešto što je zvučalo kao pretnja.

Sebastian se uključio u celu priču. On je tvrdio da je Ognjenu šapnuo na uvo kako bi bilo lepo da se izvini Kristini, ali Ognjen je to negirao. Sebastian je na to samo izjavio da nikad u životu ne laže.

Maja Lena napala je Kristinu i tražila od nje odgovor na pitanje je li je Ognjen štitio od izbacivanja ili je to bila Kristina. Kristina je tvrdila da je ona, a Ognjen se držao svoje priče. Od Sebastiana su tražili da on presudi, ali on nije hteo da bira strane. Situacija se otela kontroli, izbila je velika svađa, pale su teške reči. Kristina je vikala na Maju Lenu što se nikako nije svidelo Miji.



Izvor: RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>