Svet

Region

U braku sa Andjelinom Džoli osećao sam se kao čudovište

Bivši suprug i velika ljubav Anđeline Džoli Bili Bob Torton  gostujući u jednoj televizijskoj emisiji ispričao je sve o svom braku sa glumicom i otkrio da je on bio taj koji se tokom veze sa njom osećao kao čudovište.

U braku sa Andjelinom Džoli osećao sam se kao čudovište



"Ja sam taj brak uništio. Kada ste u vezi, bilo da je to veza između dve slavne ličnosti ili bilo kakva druga, vi ste pod velikom pritiskom. Kad smo se Anđelinai ja venčali, ja sam bio poznatiji, a ona je tek postajala zvezda, pa je onda ona postala popularnija. To je postalo teško. Ljudi su u to vreme govorili da ne zaslužujem da budem sa njom" - rekao je Bili koji je i sam celo vreme osećao da on nije dovoljno dobar za nju.

"Osećao sam se da je predobra za mene i u jednom trenutku, ako verujete da je neko predobar za vas, vi ćete sve pokvariti. Uvek sam mislio da sam neka vrsta Quasimoda ili fantoma iz opere koji se krije u katakombama. I kad sam bio sa njom, taj je osećaj stvarno dosegnuo svoje vrhunac" -  ispričao je glumac ističući kako je s Anđelinom proveo jako lepo vreme.

Uprkos svemu Anđelina i Bili ostali su dobri prijatelji i dan danas.

"Mi smo veliki prijatelji i uvek ćemo biti. Ponosan sam kako vodi svoju porodicu. Ona je super za Breda, a on je super za nju. Podržavam ih 100 posto. Anđa je devojčica i žena, tinejdžerka i duh upakovani u jedno" - napisao je Bili u svojoj knjizi "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts".

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>