Region

Svet

Anabela bila sa Andrejem, a patila za Sašom?!

Anabela Bukva i njen najnoviji partner Andrej Atijas dali su intervju za nedeljnik „Skandal“ u kome su otkrili da su u ljubavnoj vezi već tri meseca, a u tome ne bi bilo ništa čudno da Bukva nije krajem marta javno patila za bivšim dečkom Sašom Nedeljkovićem!

Anabela bila sa Andrejem, a patila za Sašom?!



"Da, to je bila ljubav na prvi pogled. Nisam je poznavao odranije, znao sam samo dve njene pesme. Zajedno smo već treći mesec" - rekao je za „Skandal“ Atijas, čija je draga za „Helou“ koji je izašao 27. marta ovako prokomentarisala fotografije na kojima se videlo da sa bivšim dečkom Nedeljkovićem uživa na Kopaoniku:

"Nema nikakve tajne što su nas u jednom klubu fotografisali kako smo bliski. Mi smo se rastali bez jakog razloga, svađe, među nama nije bilo ružnih reči. Naša ljubav se nikada nije isprljala. Ne krijem da sam ga mnogo volela, ali, šta da se radi, putevi su nam se razišli i otišli smo različitim životnim pravcima. On živi tamo (u Moskvi, prim. aut.), a ja ovde" - objasnila je pevačica, koja je o eventualnom obnavljanju veze sa Sašom rekla:

"Ne mogu da razmišljam na taj način. Neću sebe da silim razmišljajući o tome šta bi moglo biti. Ko zna, možda se stvarno u budućnosti naši putevi ponovo ukrste" - zaključila je bivša supruga Gagija Đoganija.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

anabela

Povezane vesti:


>