Region

Svet

Ana Kokić: Ne naplaćujem slikanje sa fanovima

Pevačica Ana Kokić Rađen gostovala je u emisiji „Tačno u podne sa Marijom Lazić“ u kojoj je pričala o svom i Nikolinom odnosu, novim pesmama, gostovanjima, o navodima da naplaćuje slikanje svojim fanovima, ali najzanimljivija izjava emisije bila je kada je Ana otkrila da je potomak loze Nemanjića.

Ana Kokić: Ne naplaćujem slikanje sa fanovima



Na samom početku, pevačica je izjavila: “Nije istina da naplaćujem slikanje svojim fanovima i nikada tako nešto ne bih radila. Moram da napomenem dasam pre dve nedelje imala nastup na kom sam imala jako veliku temperaturu, pa iz tog razloga nisam mogla da se slikam sa fanovima, koji su posle bili razočarani, ali evo mnogo mi je žao i ovom prilikom im se izvinjavam.”

Na pitanje jedne gledateljke da li bi Ana napustila profesiju zarad toga da uvek prati Nikolu na utakmicama Ana je oštro odgovorila: “Nikada ne bih napustila profesiju da bih pratila Nikolu, jer bi to bilo previše sebično, oboje smo mladi I treba da uzmemo sve što život pruža.”

Ana je takođe publici otkrila da je kao mala volela da slika i da je želela da bude slikarka, jer su njeni zidovi u sobi uvek bili isrctani od poda do plafona. Fanove je posebno zanimalo da li Ana namerava da uradi uskoro neki spot, na šta je ona odgovorila: “Imam ideju za jedan spot koji bih volela da uradim. Spot neće biti studijski, već nešto sasvim drugačije Oslikavaće moj život od jutra do mraka. Svaki trenutak, od kad ustanem, idem do prodavnice, šminkam se, čuvam decu, pa sve do večeri kada se spremam za nastup biće prikazano u spotu, samo moram da našem pesmu koja je će se slagati uz takav spot.”

Najinteresantniji deo emisije bio je sam kraj kada je Ana otkrila da je počela da čita knjige a evo i zbog čega: “Skoro sam počela intenzivno da čitam knjige jer sam naišla na jednu u kojoj jedan pisac otkriva sve potomke Nemanjića, a u knjizi sam verovali ili ne i ja, tako da sam plave krvi.”

Ana jedino nije objasnila da li otud potiče i vaspitavanje koje uključuje i šamaranje dece u tržnim centrima.

Izvor: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>