Region

Svet

Anabelin dečko Andrej Atijas: Nisam narkoman

Nakon što je proteklog vikenda u pojedinim srpskim tabloidima okarakterisan kao konzument droga, sarajevski biznismen Andrej Atijas oglasio se objasnivši pozadinu skandala.

Anabelin dečko Andrej Atijas: Nisam narkoman



"Zbog istine, zbog mene, Anabele, moje rodbine, prijatelja i radnih kolega imam potrebu da reagujem na neverovatno neistinitio pisanje dva srpska dnevna lista. Naime, pre godinu dana Nova TV iz Hrvatske objavila je reportažu u kojoj sam jednim delom učestvovao, i u delu izjave pomenuo kako je većina mladih ljudi bila u kontaktu sa narkoticima.To nikako ne znači da sam ja uzivalac droga, ili narkoman kako u naslovu iznosi jedan od dva pomenuta lista" - kaže Andrej i dodaje:

"Želim da naglasim da moji advokati već rade na pravnoj zaštiti nakon nanesene štete meni i mojim najlmilijima. Isto tako, ne želim da ulazim u razloge ovakvog neosnovanog i ničim izazvanog napada, ali ne želim se ni pravdati nikome za svoj privatni život niti za ljubav. Želim pravo da uživam u ljubavi i to je sve" - rekao je Andrej I dodao da u svemu ima maksimalnu podršku svoje devojke Anabele Bukve.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>