Region

Svet

Vip Survivor: Ava Nikoli prala veš! Sebastijan i Kristina spavali u istom krevetu (Video)

Atmosfera u ujedinjenom plemenu je više nego idilična. Pošto se približava Dan zaljubljenih, Ava je rešila da Nikoli povodom tog praznika opere veš.

Vip Survivor: Ava Nikoli prala veš! Sebastijan i Kristina spavali u istom krevetu (Video)



“Njemu do sad nisam prala tako da sam morala i tu sezonu načeti. Sutra je Valentinovo, pa nek mu to bude poklon, da bude čist – trebaće mu!“

Kristina i Sebastijan i dalje uživaju u svojoj nagradi koju su oosvojili. Uz sveće i romantičn večeru nazdravljaju uz crno vino, a Sebastijan priznaje da mu je jako drago što je Kristina sa njim i najavljuje joj da će jesti luk, pošto je siguran da je neće ljubiti.



Posle luksuza u kome su uživali, Sebastijan kaže da bi bez problema sada mogao da ode i na ostrvo odbačenih, ali da naravno ne bi voleo to da se dogodi.

Članovi Velikog veća iz pisma saznaju da za Kristinino i Sebastijanovo romantično veče, a Jelena dodaje kako će se novosadskoj kreatorki možda ispuniti želja i konačno će doći do seksa.

Ava izjavljuje kako se ponovo zaljubila "punim plućima" . Njoj je ljubav bolna priča, ali i „melem – kao so na ranu“... Ni Vladu nije mimoišla Amorova strelica, pa koristi priliku da "jednoj preslatkoj osobi“, čestita Dan zaljubljenih i obaveštava je da mu je krivo što nisu zajedno.

Na red stiže nova borba za imunitet. Ko misli da nije ugrožen na predstojećem Plemenskom savetu, može da ne učestvuje u igri, i da umesto toga uživa u bogatoj trpezi koju čine: pileća krilca, tortilje, kesadljias, naćosi, voće... Takmičari treba da se izjasne da li će učestvovati ili ne, pre nego što saznaju o kakvoj igri je reč. Rezultat je sledeći – Aleks, Milan, Vlada, Nikola i Ognjen se neće takmičiti.

Oni sedaju za sto prepun ukusnih đakonija, i moći će da jedu sve vreme dok traje borba. Zadatak onih koji učestvuju u igri je da balansiraju glineni ćup na glavi dok stoje na postolju. Ko najduže izdrži na Plemenac odlazi mirne glave. Ava i Kristina ispadaju odmah, a ubrzo i Maja Lena. Martina velikodušno moli bordera da izdrži što duže kako bi njihovi saplemenici mogli da se najedu. Posle 10-ak minuta balansiranja, Sebastijan stiže do ličnog imuniteta.

U potragu za Tajnim mogu da idu samo takmičari koji su učestvovali u igri, pa tako lutrija odlučuje da će na Ostrvo odbačenih krenuti Maja Lena. Iako priželjkuje uspeh, Maju vuče želja da što pre popriča sa majkom, ali i još nekim članovima Velikog veća, pa zbog toga ubrzo odustaje od potrage.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>