Region

Svet

Leni Krevic 26. septembra u Beogradskoj areni (Video)

Popularni njujorški rok muzičar Leni Krevic nastupiće 26. septembra u "Beogradskoj areni" u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album „Black and White America“. Pre četiri godine, Krevic je pred punom "Arenom" održao koncert od preko dva sata koji je u javnosti ocenjen kao jedan od najboljih ikad u Srbiji.

Leni Krevic 26. septembra u Beogradskoj areni (Video)



Pod sloganom „Black and White Europe“, Krevic će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta u kojem će u svakoj zemlji imati plakate i bilborde sa prilagođenim naslovom za svaku zemlju šireći jedinstvo među ljudima uprkos brojim različitostima koje ih karakterišu, pa je naslov koncerta u Beogradu „Black and White Serbia".

Ulaznice će se prodavati od 9. maja po cenama već od 2.500 dinara za nivo 400, 2.990 za parter, 3.490 za Silver i 4.490 za Gold tribine, te 3.990 dinara za mesto u Fan Pitu, direktno ispred kultnog muzičara. Prodaja je organizovana širom Srbije i regiona putem sajtova Tickets.rs Eventim.rs i Gigstix.com, te direktno na svim prodajnim mestima u Beogradu kao što su Bilet centar, šoping centar Ušće, blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine, te širom Srbije u knjižarama Vulkan i Laguna/Delfi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>