Region

Svet

Pretučen Boki 13

Od kontroverznog šoumena Bojana Jovanovskog navikli smo na mnoge ekstremne stvari i izjave, ali incident koji je očigledno imao pre nekoliko dana svakako ne spada u domen šou biznisa.

Pretučen Boki 13



Naime, Alo je došao u posed fotografija na kojima Jovanovski ima podlive i posekotine na licu, a po njegovom izrazu može se zaključiti da su povrede koje je zadobio veoma bolne.

Kada smo pozvali Jovanovskog da nam ispriča o čemu se radi, šoumen nam je samo rekao da nema komentar i spustio nam slušalicu. To nas je iznenadilo, jer je Makedonac obično veoma predusretljiv prema novinarima, pa smo rešili da istražimo kako je povređen i zašto ne želi da o tome govori.

Naime, Boki 13 je pre nekoliko dana postavio status koji je verovatno isprovocirao neku mušku osobu sklonu fizičkim napadima:

“Muškarci skloni nasilju su najveće p**ke!”, napisao je Bojan, pa pretpostavljamo da je imao okršaj sa nekim nasilnikom muškog roda. Da li se Jovanovski nekome zamerio ili njegov lik nekome smeta, to i dalje ne znamo.

Inače, Boki 13 će 19. maja u hali “Boris Trajkovski” u Skoplju održati spektakularni šouprogram, za koji je najavio senzaciju koja još nije viđena. S obzirom na to da smo navikli da u svakom trenutku ume dobro da se zamaskira, nadamo se da će do koncerta uspeti da sanira povrede.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

boki 13

Povezane vesti:


>