Region

Svet

Anabela upropastila nastup falširanjem (Video)

Iako su je svi nezvanično proglasili za najbolje obučenu pevačicu treće polufinalne večeri "Grand festivala", to nije bilo dovoljno da Anabela izvede nastup kako je trebalo. Bila je jedna od retkih koja je na bini pevala sama, bez pratećih igrača, a uživo je otpevala pesmu "Lutka bez ruku".

Anabela upropastila nastup falširanjem (Video)



U par navrata bilo je više nego očigledno da ju je trema "lomila". U jednom trenutku krenula je ranije sa pevanjem, i tako "prestigla" matricu. Kada je završila pesmu, pognula je glavu i zadržavajući uzdah tužno pogledala u kameru. U bekstejdž je stigla još uvek vidno uznemirena, i u tom trenutku nije bila raspoložena da daje izjave za medije.

Kada su proglašeni finalisti treće polufinalne večeri, Anabela se nije našla među njima. Ona je ipak sve vreme nosila osmeh na licu, kamuflirajući sve ono što se pre par minuta dogodilo na sceni. Kada smo je pitali otkud to da se pojavi na festivalu uglavnom rezervisanom za pevače narodne muzike, Anabela je za portal Smedia rekla:

"Što da ne! Bilo je dosta pop pevača ove godine, a ja sam imala veliku želju da pevam na Grand festivalu. Emocije su me malo savladale, ali sam zadovoljna nastupom i načinom na koji sam izvela pesmu, kaže pevačica, koja je na kraju večeri bila veoma nestrpljiva da izađe iz haljine koju je nosila."

Na pitanje da li je u vezi sa Mirkom Gavrićem sa kojim je nedavno viđena da se drži za ruke, Anabela je objasnila:

"Mirko je moj prijatelj, mi se družimo dugo i tako se uvek pojavljujemo na ulici. Sasvim nam je normalno da se tako držimo za ruke, to nama nije ništa neobično", rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

anabela

Povezane vesti:


>