Region

Svet

Cakana ispalila Maju Nikolić za nastup?

Maja Nikoloć već tradicionalno zabavlja narodne mase na političkim skupovima partije čiji je simpatizer, ali izgleda da ove godine neće biti tako. Kako Maja kaže, Cakana je urgirala da Nikolićeva ne peva na današnjem skupu.

Cakana ispalila Maju Nikolić za nastup?



- Rekli su mi da Cakana stoji iza toga. Ne mogu da verujem dokle ljudska zloba i pakost mogu da idu. Meni je Cakane žao jer je njoj najteže sa sobom samom. Za svoje sinove se borim dostojanstveno i nikad ne bih nikoga povredila i namestila mu da ne radi, ali to je estrada i ja to doživljavam celog života. Molim se da se Cakana promeni i da postane bolji čovek. Ljubomora i zlo duboko izjedaju čoveka iznutra i žao mi je što muči sebe samu. Ja joj želim sve najbolje od srca - izjavila je za „Alo!“ Nikolićeva.

Ipak, želeli smo da saznamo da li Cakana ima veze s tim što Nikolićeva neće nastupiti na mitingu naprednjaka, pa smo pozvali pevačicu koja nam je otkrila neke zanimljive detalje.

- Kada su me jutros nazvali novinari da me pitaju da li sam ja namestila Maji da ne peva na mitingu, ja tada nisam ni znala da ću ja pevati, tako da nisam mogla ni njoj da namestim da ne nastupi. Saznala sam u 13 časova, a zbog čega je Maji bilo potrebno da tako nešto plasira o meni, ja ne znam. Nikada joj nisam želela zlo, pa čak ni na „Farmi“ kada smo se posvađale.

- I ja bih Maji rado prepustila da peva na mitingu, ali šta da radim kada su iz odbora stranke zamolili mene da pevam. Ja se tu ništa ne pitam, jer nisam čak ni član, već samo simpatizer, od glave do pete. Dugogodišnji sam prijatelj sa osnivačima stranke i izlazim im u susret kada je potrebno da pevam, a to radim bez novčane ili bilo kakve druge naknade. Maji želim sve najbolje, nikada joj nisam poželela niša loše, samo dobro i oćutaću joj ovo što je rekla o meni - izjavila je za „Alo!“ Dragica Radosavljević Cakana.

Viber

Izvor: Svet Plus


>