Region

Svet

Marija Mićić: Uvek sam zaljubljena

Marijana Mićić u poslednje vreme sve češće izlazi sa bivšim dečkom Ognjenom, što je dalo povoda za priču da su njih dvoje obnovili romansu. Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena kad jesam. Uvek sam zaljubljena. Nije važno ko je u pitanju. Ne mogu da se bakćem s tim pričama da li sam sa nekim u vezi ili nisam - bila je zagonetna Marijana Mićić i dodala da je hemija presudna kada stupa u vezu.

Marija Mićić: Uvek sam zaljubljena



"Nemam tip muškarca koji me privlači. Važna mi je samo hemija. Svi bivši su mi bili različiti. Izbor muškarca nije isto što i kupovina automobila. U startu znaš kakav auto hoćeš, dok sa muškarcima to nije slučaj" - rekla je Marijana.

Voditeljka dve emisije na TV B92, „Dnevnog magazina” sa manekenkom Katarinom Vučetić i emisije „Noćni TV projekat” sa glumicom Anđelkom Prpić, ne krije da priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Želim da se ostvarim kao majka, kao i svaka žena. Za to je potrebno da se više stvari poklopi i to je nešto gde ne smeš da pogrešiš. Moraš da napraviš dobar izbor. Bilo bi nezahvalno da kažem kakvog muškarca želim za brak, a onda da se pojavi neko ko će da me uhvati za ruku i da mi istog momenta ne bude dobro. Treba uključiti mozak i isključiti emocije. Sve se svodi na to da treba naći normalnog muškarca, s obzirom na to da živimo u vremenu u kojem su svi poludeli" - iskreno kaže Marijana, prenosi Blic.

Na konstataciju da je vidno smršala, Marijana nije želela da otkrije čemu duguje lepu promenu.

"O tome ne pričam. Nemam neki recept. Jednostavno se tako desilo" - kaže Marijana Mićić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>