Region

Svet

Mateja Kežman: Sa suprugom nisam već dve godine

Razvod, ali ne sudski! Ono o čemu se već neko vreme šuška, sada je i potvrđeno iz prve ruke! Bivši fudbaler Mateja Kežman je odlučio da za naš list otvori dušu i konačno ispriča istinu o svom razlazu od supruge Emilije.

Mateja Kežman: Sa suprugom nisam već dve godine



Mateja nam je, naime, otkrio kako sa ženom nije u emotivnoj vezi već dve godine, ali da to ne znači da nije s njom u prijateljskim odnosima.

"Razvod je jedna normalna stvar koju je proživelo milion ljudi. Petnaest godina živim u inostranstvu, gde su takve stvari normalne, pa mi nije jasno zašto je to toliki bauk sada u Srbiji" - rekao je Kežman za Alo i dodao:

"Ja živim sam četiri i po godine, a već dve godine nemam nikakvu emotivnu vezu, ni sa Emilijom, ni s nekom drugom. Moja porodica i prijatelji su, naravno, bili upućeni u to, tako da njima sad ovo saznanje iz novina nije nikakva novost. Naravno da se sada poštujemo zbog dece i da smo ostali u prijateljskim odnosima. Nama i jeste u interesu da našoj deci bude dobro. Dakle, mi više nismo zajedno, ali nismo razvedeni jer ta papirologija nije bitna" - rekao je Kežman i demantovao da je jednoj navodnoj ljubavnici bio sponzor, o čemu su pisali pojedini mediji.

"Nikome nisam kupovao ni stan ni kola. To zaista nema veze sa životom. Slobodan sam i nemam devojku, tako da imam pravo da vodim svoj život onako kako hoću" - iskreno nam je ispričao bivši fudbaler.

Inače, dobro obavešten izvor je za „Star“ ispričao da Matejina bivša životna saputnica Emilija više nije mogla da podnese njegove preljube.

"Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pri tom on pretvara kako je najpošteniji na svetu" - preneo je reči Kežmanove žene dobro obavešten izvor pomenutog nedeljnika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>