Region

Svet

Milena Ćeranić u depresiji zbog bratovljevog hapšenja

Milena Ćeranić pala je u depresiju nakon hapšenja njenog polubrata Marka Gročića, osumnjičenog da je učestvovao u „pljački veka" prošle godine u kojoj je ukradeno 850.000 evra. Pevačica je zatečena informacijama o Markovom životu s druge strane zakona, teško podnosi pritisak medija i odbija da o njemu priča u javnosti.

Milena Ćeranić u depresiji zbog bratovljevog hapšenja



Kako Saznaje Press, Milena sa bratom po majci nije bliska i zbog toga ju je pogodilo što je pominju u vestima o njegovom hapšenju.

"Vest o njegovom hapšenju čula je po povratku iz Italije, gde je pevala na jednoj svadbi. Odmah je pozvala majku i zamolila je da se ne oglašavaju tim povodom. Milena je depresivna jer je ponovo na meti medija u negativnom kontekstu. Smučili su joj se tekstovi o njenom nepriklandom ponašanju u „Farmi", izbacivanju iz „Granda", raskidu sa Nemanjom Stevanovićem i navodnoj „zabranjenoj vezi" s jednim sportistom" - kaže naš izvor blizak pevačici.

Pevačica nije želela da potvrdi da je uhapšeni Marko njen polubrat i odlučila je da se više ne javlja novinarima, što je potvrđeno našim bezuspešnim pozivanjem Mileninog broja. Juče smo uspeli da dobijemo njenu majku Vesnu, koja nije bila raspoložena za izjave.

"Nemam komentar, ostavite i Milenu i mene na miru. Neću da komentarišem nebuloze jer pola informacija nije tačno. Umirem od smeha čitav dan čitajući novinske napise" - izjavila je Vesna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>