Region

Svet

Vip Survivor: Ava plakala zbog Vlade, Raša se žrtvovao zbog Aleksandre

Matambo je malo realniji i njihova osnovna preokupacija je-kokoška. Aleks je oblivena nekom vrućinom, Radovan pati za Aleksandrom, Milan je ophrvan emocijama jer je njegovoj ćerkici rođendan i spreman je da današnju borbu posveti njoj.

Vip Survivor: Ava plakala zbog Vlade, Raša se žrtvovao zbog Aleksandre



Za borbu se spremaju i Aleksandra i Stanija, koje raspravljaju o pozicijama u novom kampu. Staniju nervira što joj je Aleksandra prvo rekla da će da joj prepusti borbu, pa se predomislila.



Ona smatra da je Aleksandra jaka u borbama i da ne treba da odustaje. Aleksandra je obećala Staniji, a Stanija Jeleni da će, ako se potrefi, jedna drugu da vuku u ujedinjenje. Jelena to ne prihvata jer misli da niko ne treba da je vuče. Stanija ponovo trijumfuje na „bojnom polju“ i osvaja pribor za pecanje. Stanija se obradovala štapu i udici najviše jer je Jelena izrazila želju za pecanjem.

Međutim, Jelenine pecačke pustolovine pomrsila je Mia koja se odmah latila štapa i udice i zagazila u plitku vodu. Jelena, pred nervnim slomom, izjavljuje da Mia definitivno mora da bude glavna uloga u ovom serijalu i da joj je preotela udicu i da misli da sve najbolje zna. Mia se ne tangira mnogo, ona izvlači ribicu iz vode i konstatuje da je Jelena ljubomorna na njeno umeće. A na velikom bojnom polju još jedno iznenađenje.

Ovo je prva igra u kojoj se plemena ne bore jedno protiv drugog, već svako za sebe, za lični imunitet jer predstoji ujedinjenje. Osim toga, poglavice se međusobno bore za privilegiju da prisustvuju Plemenskom savetu suprotnog tabora.

Borba iziskuje koncentraciju i koordinaciju i, slučajno ili namerno, tek devojke Matamba pokazuju apsolutnu dominaciju na terenu. U Matambu, Aleks osvaja imunitet, dok je u Boruki trijumfovao Milan. Iz duela poglavica kao pobednik izlazi Vlada. Šlag na torti je Andrijina ponuda Radovanu da provede noć na Ostrvu odbačenih, ali pod uslovom da se odande vrati sa jednim negativnim glasom. Radovan prihvata ponudu i juri u Aleksandrin zagrljaj.

Izvor: Suvivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>