Region

Svet

Sinan Sakić: Bojanić je džukela koja je bratu otela ženu

Osim što je Miloš Bojanić uspeo da se posvađa sa skoro svim farmerima na imanju, uspeo je i da razbesni najpoznatijeg folk pevača Sinana Sakića.

Sinan Sakić: Bojanić je džukela koja je bratu otela ženu



"Gledao sam ga na farmi kada je komentarisao kako su njegovi u Bosni mnogo kulturni, za razliku od nas u Srbiji. Ej, on da vređa sve Srbe, pa šta je on? Kako ga nije sramota, ima 60 godina?! A onda me je ujeo za srce kada je rekao da, kako pređeš most iz Bosne i uđeš u Loznicu, umesto 'dobar dan' ti kažu 'je*em ti dete'. Kod nas se za takvu psovku ljudi odvaljuju od života, a on priča kako je to normalno. Nikada nisam čuo da je neko u Loznici rekao ni mnogo blažu psovku i da je prošao sa tim. Čovek je bedan i žalostan. Više u tu Loznicu neće smeti da uđe, a što se mene tiče, kada ga budem sreo, slobodno napišite, neće se dobro provesti! Ljiga jedna smrdljiva!" -počinje svoju priču Sinan.



"Zbog tog indijanca i njegovih gluposti moja supruga Sabina i ja smo celu noć bili budni. Ne znam ko ga tamo štiti, ali sam ja poslao 11, a ona 18 poruka i nijedna nije objavljena. Samo vidim poruke podrške njemu i jedino što mogu da zaključim je da neko na taj način kreira javno mnjenje. Ko štiti tu budalu koja vređa Srbe, da mi je samo da znam?! O tome kakav je on čovek najbolje govori informacija da je bratu oteo ženu. Džukela ortodoksna! Pričao mi je njegov rođak koji je radio u Zvorniku na radio-stanici da je cela familija bila obrukana zbog toga". -zaključio je Sakić.

Miloševa žena Branka ostala je šokirana Sinanovom izjavom: "Šokirana sam svime što je Sinan izrekao o Milošu! Deset godina sam sa njim i da se tako nešto desilo, sigurno bih saznala. Apsolutna je neistina da je bratu uzeo ženu, on je u odličnim odnosima sa braćom".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>