Region

Svet

Jelena Karleuša se seli na Dedinje

Pevačica spakovala stvari i preseljava se u luksuzan stan od 300 kvadrata u elitnom beogradskom naselju

Jelena Karleuša se seli na Dedinje



"Kutije. Selidba je veliki stres. Nikada nisam bila oduševljena Dedinjem (NBGD girl), ali nova kuća je bajkovita“, nastavila je da obaveštava JK svoje fanove.

U celu priču se ubrzo uključio njen portparol. On je takođe postavio fotku, ali za razliku od Jelenine, na njoj se vide dugmići lifta, hodnik pevačicinog novog doma i kuhinja.

"Kakva kuća! Drago mi i zbog malograđana, koji uspeh mere veličinom kuće. Sad će da ga premere" - ostavio je PR svoj komentar, prenosi Kurir.

Inače, luksuzna vila, u kojoj je i njen stan, ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu. U Karleušinoj gajbi ima čak četiri kupatila, a jedno je veće i od kuhinje. Još prošle godine, kad je poželela da zapuši usta, kako kaže, dokonim pojedincima koji se po ceo dan bave njenim životom, slikala se na Dedinju i pokazala da je ceo jedan zid pretvoren u beli plakar, dok su naspram njega vrata u ogledalu iza kojih je ogroman garderober. Dnevni boravak je baš pogolem i sa 70 kvadrata prevazišao je mnoge stanove u Srbiji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>