Region

Svet

Sandra Partizan: U Parovima su me napili i iskoristili! Ivica je gej!

Nakon što su mediji objavili sve što je Sandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, radila u rijaliti programu "Parovi“, poznata starleta je kontaktirala redakciju dnevnog lista Alo u želji da sa sebe spere ljagu!Naime, skandalozna plavuša je  rekla kako su u stvari drugi krivi što se napila i da je cilj produkcije bio da njenim ulaskom napravi šou.

Sandra Partizan: U Parovima su me napili i iskoristili! Ivica je gej!



"Bane Đokić i ja smo bili smo gosti gazdarice vile, a ne Stevana i pojedinih nebitnih parazita. Koliko si bitan, toliko i pišu o tebi i dižu ti cenu, kao što su se nakačili na mene. Danas je svaka devojka teška drolja, a u stvari prodaje neko poštenje i glumi finoću" - započela je ova plavuša priču o svom pojavljivanju u „Parovima“ i nastavila:

"Ja sam ta koja je podigla gledanost u subotu uveče, tako da nijedan dan od svih 90 nije bio toliko gledan kao tad, treba da mi zahvale. Produkcija je konstantno slala alkohol i preko konobara su me podvodili (?!) kako bi pravili šou. Najlakše je napiti devojku i iskoristiti je za nešto. U kadru sam bila namenski četiri sata sa Ivicom! N. N., koja se našla kao gost i rekla Ivici vulgarnosti o meni, isuviše je zlobna i ne vredi pomena. Dobio je minut slave preko moje grbače" - pravda se navijačica, koja ima loše mišljenje o Ivici Štoriću, partneru Alke Vuice:

"Što se tiče Ivice, bolje bi mu bilo da me više ne pominje jer je iskoristio momenat kada sam se pojavila i odmah mi se nakačio na vrat i smarao me dok se nisam opila, i to njegovim urgiranjem i nazdravljanjem. Previše je ljigava osoba jer je po mom izlasku bio prost, ogovarao i vređao me! Sramota!" - završila je znamenita Sandra Partizan, inače poznata po svojim golišavim fotografijama.

Inače, navijačica je pre nekoliko dana ušla na žurku u rijaliti program „Parovi“ i tada je u alkoholisanom stanju nudila Ivici Štoriću oralni seks.

Navijačica Partizana je nakon svega što se desilo rekla da je partner Alke Vujice gej, iako se ljubila sa njim!

"Jako mi je žao jer je on gej i želeo je da se opere od te priče u javnosti. Dobio je samo poljupce, a to što sam ja izgovarala bilo je više u šaljivom kontekstu" - rekla je starleta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>