Region

Svet

Region

Serija Ostrvo 16. epizoda: Dimitris otkriva Ilektri da nije bolestan od lepre

Papadimitriu je podigao crne zastave na zidinama i kapijama ostrva, time proglašavajući štrajk gladju i komercijalni embargo izmedju ostrva i kopna u nameri da vlada ponovo dodeli beneficije koje je oduzela ostrvljanima.

Serija Ostrvo 16. epizoda: Dimitris otkriva Ilektri da nije bolestan od lepre



Plan je naišao na otpor Papadimitriuovih protivnika i ostrvljana koji će osetiti posledice ovih mera. Stanovnici Plake su se takodje našli u vrlo teškoj situaciji s obzirom da veći deo stanovništva živi od trgovine sa Spinalongom.

Vlada je poslala svoje predstavnike na ostrvo u pokušaju da ubedi vlasti ostrva da ukinu embargo, ali Papadimitriu se nije previše obazirao na napore vlade da reši situaciju, pa je vlada odlučila da ponovo uvede sve beneficije koje su ranije imali ostrvljani. To je dovelo do momentalnog prekida štrajka i embarga. U medjuvremenu, Evgenija je bila sve lošijeg zdravstvenog stanja, a Lefteris, u očajanju, traži pomoć Papadimitriua.

Takodje, Dimitris otkriva Ilektri da nije bolestan od lepre, već da je, po saznanju da je dijagnoza pogrešna, jednostavno odlučio da ostane na ostrvu. Ilektra je pokušala da počini samoubistvo misleći da je jedini razlog zbog koga je Dimitris još uvek na ostrvu upravo ona. U Plaki, Manolis je učestao svoje posete gradu, pokazujući interes ka Mariji. Posle nekog vremena, odlučio se da pita njenog oca za njenu ruku.

Viber

Izvor: Svet Plus


>