Region

Svet

Mina Kostić: Vreme je za korekciju silikona

Mina Kostić, koju u estradnim krugovima često nazivaju "džepnom Venerom", ne krije da joj je fizički izgled važan, zbog čega se nije plašila da svojevremeno ode "pod nož" kako bi uvećala grudi.Mina Kostić rekla je da planira, ponovo, da poseti plastičnog hirurga, zbog korekcije silikona. Ona je jedna od prvih pevačica koja je stavila silikone u grudi i to javno priznala.

Mina Kostić: Vreme je za korekciju silikona



"Kad sam prvi put bila kod svog lekara, pitala sam ga da li više nikad ne mora da se radi, a on mi je odgovorio: "To je isto kao i auto - ako imate mogućnosti da promenite auto, vi ćete to uraditi!" Mislila sam, rodiću dvoje dece, jedno ćemo usvojiti, pa ću roditi još jedno... Želela sam troje dece. I htela sam da posle toga odem na korekciju grudi. Možda ću sačekati još malo, prosto da se neke stvari dovedu u red, ali želim to da uradim. Inače, prva sam i priznala da sam uradila grudi"-rekla je Mina za Kurir i dodaje:

"Neću, što bih smanjivala... Idem na korekciju, jer mi se situacija namestila da to mogu. A da ne mogu, ne bih to ni morala da radim. Ne oseća se tu nikakva razlika, nego to radiš čisto zbog sebe!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>