Svet

Region

Holivudski brakovi koji traju decenijama (Foto)

Verovali ili ne i to se dešava! Nisu sve holivudske zvezde podložne bračnim zajednicama u trajanju od par dana, ima i onih koji uz svog partnera ostaju i više decenija i uspešno grade svoja porodična stabla. Predstavljamo vam deset takvih parova.

Holivudski brakovi koji traju decenijama (Foto)



Na desetom mestu su Dastin Hofman i Lisa Gotsegen, oni su u braku 32 godine, a venčali su se 12. oktobra 1980. godine. Hofman, koji ima 73 godine, je govorio da je brak totalna nepoznanica za njega, čini se da je ipak upoznao sve čari zajedničkog života. Lisa i Hofman imaju četvoro dece.



Deveto mesto pripada oskarovki Meril Strip i njenom suprugu Donu Gameru. Njih dvoje su u braku 34 godine, a venčali su se 15. septembra 1978. godine. Njen suprug, kao i ona, ima jedinstveni talenat, on je respektovani vajar čija su dela u muzejima širom sveta. Imaju troje dece.



Na osmom mestu su Džef Bridžis i Susan Geston.U braku su 35 godina, od 1977. Bridžis retko govori o svojoj supruzi, ali kaže da mu je trebalo samo nedelju dana da se zaljubi u nju. Upoznali su se dok je on snimao film "Rancho Deluxe", bila je konobarica na ranču gde je bio postavljen filmski set.



Sedma pozicija i 37 godina u braku za Rona Hauarda i Šeril Ali. Popularni reditelj je oženio svoju školsku ljubav 7. juna 1975 godine. Imaju četvoro dece, a zanimljivost je da su deci davali imena po mestima gde su začeta, osim najmlađem Rid Krosu, kažu nisu mogli da ga nazovu Volvo.



Na šestom mestu nalaze se Sisi Spejsik i Džek Fisk. Njih dvoje su u braku 38 godina, a venčali su se 12. aprila 1974. godine. Nakon što je upoznala svog supruga, cenjenog filmskog reditelja, rešila je da se na par godina okane glumačkog poziva i posveti isključivo stvaranju porodice. Imaju dve ćerke i žive na ranču u Virdžiniji.



Zlatna sredina i peta pozicija na našoj listi naj holivudskih brakova rezervisana je za Kristofera Plamera i Elejn Tejlor. Ovo dvoje divnih ljudi su u srećnoj i uspešnoj zajednici 42 godine, a venčali su se 2. oktobra 1970. godine. Upoznali su se na snimanju filma 1969. a venčali godinu dana kasnije. Bila je to ljubav na prvi pogled.



Na četvrtom mestu po broju godina provedenih u braku su Džuli Endrjus i Blejk Edvards. U braku su 43 godine, od 1969. godine. Njih dvoje su se, kao i svi normalni parovi, upoznali na poslu, na snimanju jednog filma. Imaju petoro dece.



Treća pozicija za Martina Šina i Dženet Templeton. U braku su 51 godinu, a venčali su se 23. decembra 1961. godine. Martin je prvo od desetoro dece koji je rođen u USA. Njih dvoje imaju četvoro dece, od kojih su dvoje glumci, i tri unuka.



Na drugom mestu su Alan Alda i Arlen Weis. U braku su 55 godina, a venčali su se 15. marta 1957. Bez obzira što su toliko u braku o njihovoj bračnoj situaciji se malo zna. Žive normalan život supružnika. Imaju troje dece i sedmoro unučadi.



Prvo mesto i fantastičnih 58 godina u braku pripada bračnom paru Kirk Daglas i Ani Bajdens. Venčali su se 29. maja daleke 1954. godine. Kirku je ovo drugi brak. Njegov poznati sin Majkl Daglas je iz prvog braka. Ani je bila PR jednog Kirkovog filma, tu su se upoznali, zavoleli, venčali i traju tolike godine.



Sve ove priče su pokazatelj toga da nismo izgubili osećaj za prave vrednosti i da brakovi od par dana pa i sati nikako ne trebaju biti uzor za ikoga. Ugledajte se na prave stvari.


Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>