Region

Svet

Zdravko Čolić održao koncert za pamćenje u Zagrebu (Foto)

Jedan od najvećih muzičara na ovim prostorima i pevač koji već četrdeset godina oduševljava publiku gde god dođe, neponovljivi Zdravko Čolić, sinoć je održao koncert u Zagrebu. Pred  prepunom Arenom fanova  pevao je Čola više od tri sata i oduševio svakog od prisutnih u dvorani.

Zdravko Čolić održao koncert za pamćenje u Zagrebu (Foto)




 
"Zagrebačka publika je vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kom  izvođaču da napuni bilo koji veći prostor za koncerte, a posebno najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebno danas kada se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspeh je tim veći ako se i ponovi. Hvala Zagrebe što ste mi  opet priredili veličanstven doček“ izjavio je neposredno pred izlazak na binu Zdravko Čolić.


 
Publika u punoj zagrebačkoj Areni sinoć je najbolje pokazala koliko je Čola voljen i tražen u Zagrebu i da je jedna od najvećih regionalnih zvezda. Od prve pesme, "Sinoć nisi bila tu", kojom je otvorio koncert i pozdravio Zagreb i Hrvatsku, prepuna Arena pevala je, igrala i veselila se sa Zdravkom kao jedno puna tri sata. Neverovatno puno emocija, kulminiralo je fantastičnom atmosferom i koncertom koji će svi još dugo pamtiti, a ni posle tri sata publika nije napuštala dvoranu već tražila još.

Cela dvorana je pozivala na bis, Zagrepčani su vratili Čolu nazad nabinu.

"Za publiku sam uvek spreman da dam sve od sebe i zato mi nije teško da pevam po tri sata na koncertima. Osećam veliku odgovornost prema svakom ko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osećaj kada sam na bini i pevam. Tako je bilo i večeras. Hvala mojim zagrepčankama i zagrepčanima."



Na bini uz Zdravka i bend nastupili su i gudači ali i posebni gosti "Bubnjari Dragoljuba Đuričića" koji su sredinom koncerta svojim ritmom oduševili i razigrali publiku .



Navikli smo da Čolu na bini osim vrhunskih muzičara uvek prate i zgodne igračice, pa nas ni sinoć nije izneverio i na binu je izveo prelepe zagrebačke balerine.
 
Veče ispunjena hitovima, bend sačinjen od vrhunskih muzičara, fantastični gosti i neponovljiva raskoš Čolinog vokala detalji su koje će publika još dugo pamtiti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>