Region

Svet

Brena i Boba proslavili punoletstvo sina

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene  i Slobodana Bobe Živojinovića, proslavio je u beogradskom hotelu "Kontinental“ punoletstvo, zajedno sa 300 zvanica među kojima su bili njegovi školski drugovi, ali i mamini i tatini prijatelji iz sveta sporta, estrade, politike i ekonomije.

Brena i Boba proslavili punoletstvo sina



Živojinovići su se pred početak slavlja obratili zvanicama, istakavši koliko im je važna porodična sloga. Goste je uveseljavala grupa "Bjuti kvins“, a onda se mikrofona latila i Brena. Sve vreme na velikom video-bimu vrtele su se Stefanove fotografije iz različitih perioda njegovog odrastanja. Kada je atmosfera dostigla vrhunac, gostima su, pred šampanjac, podeljene majice s natpisom "konačno legalno“ na engleskom jeziku, a slavljenik je tortu isekao sa braćom Filipom i Viktorom.

Lepa Brena Stefan

"Želeli smo da Stefanu priredimo nezaboravno slavlje kojeg će sećati čitavog života", rekla je ushićena Brena za "Večernje novosti". "Sve je bilo veoma dirljivo, jer smo Boba i ja pre svega zadovoljni Stefanovim uspesima, disciplinom i odgovornošću koju ima prema svojim obavezama. Smatram da je dobro vaspitano dete zapravo najveći uspeh svakog roditelja koji se ne meri ni sa čim. Uopšte, mislim da je biti uspešan roditelj i najteže i najlepše zanimanje na ovom svetu. Nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina i čini mi se da je kao juče bilo kada sam otpevala pesmu 'Ja nemam drugi dom', koju sam posvetila Stefanu", rekla je Lepa Brena.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>