Svet

Region

Posvadjale se Jennifer Aniston i Courteney Cox

Mnogima se desilo da prijatelj ili prijateljica nađu svog životnog saputnika i da potpuno zaborave na one sa kojima su izlazili do skoro. Dogodilo se to i Courteney Cox kada je njena najbolja prijateljica Jennifer Aniston prošle godine pronašla Justina Therouxa.

Posvadjale se Jennifer Aniston i Courteney Cox



Primetilo se to na nedavnoj svečanosti kada je Aniston dobila zvezdu na stazi slavnih u Hollywoodu. Courteney je značajno nedostajala među okupljenim zvanicama.

Njima bliske osobe potvrdile su za Daily Mail da glumice provode mnogo manje vremena zajedno od kada je u njihov život ušao "prijatelj". Jennifer Aniston i Justin Theroux nerazdvojni su od kada su prošlog maja započeli romansu. Tako se desilo i to da je Aniston prošlog meseca u poslednjem trenutku otkazala žensko veče kako bi ostala s novim dečkom, što je vidno razočaralo Courtney.

Dok je Cox bila u braku s Davidom Arquettom, njih dvoje su provodili puno vremena sa Jennifer Aniston, zajedno su putovali i provodili odmore. Glumice su se upoznale na audiciji za seriju "Prijatelji" 1994, a Anistonova je inače i kuma Courteneyine kćeri.

"Jenniferini prioriteti su se vidno promenili", rekao je blizak izvor njoj za američko izdanje Grazie. "Kao da je zaboravila šta znači biti van veze i koliko su Courteney i David brinuli o njoj dok je i sama bila u takvoj situaciji."

U nedavnom intervjuu Cox je priznala da joj nije lako da pronađe partnera: "Teško je to. Najviše volim da budem kod kuće." Takođe je izjavila da je i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom i da je srećna što je on pronašao novu devojku Christinu McLarty. "Sve je odlično. Znam da to možda zvuči čudno, ali je tako", izjavila je glumica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>