Region

Svet

Lena Kovačević više ne krije muža

Iako svoj privatni život nije htela da otkriva medijima, niti da kaže ko je njen suprug, Lena Kovačević je ipak odlučila da svog dragog više ne sakriva kada su javni događaji u pitanju. Lepa džez pevačica je tako na koncert svog kolege Vlada Georgieva došla u pratnji supruga Veljka Brčina.

Lena Kovačević više ne krije muža



Lena, koja je veliku popularnost stekla kao deo žirija u muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”, na ovom događaju se pojavila sa šarmantnim suprugom, na koga su mnogi muškarci u Srbiji ljubomorni nakon što je objavljeno da je baš on osvojio srce jedne od naših najlepših poznatih dama. Par je delovao veoma zaljubljeno, a Lena nije skrivala osmeh čak ni kada je primetila da ih naš fotoreporter slika.

Kako je “Alo!” uspeo da sazna, Veljko je uspešan biznismen i veoma cenjen u svom poslu, a dolazi iz muzičke porodice jer mu je otac bio vrstan umetnik na harmonici. U želji da saznamo razlog zbog kog Lena krije supruga, kontaktirali smo s njom, ali je ona, kao i do sada, ostala tajanstvena.

"Razlog definitivno postoji, a to je želja da moj privatni život ostane baš takav" – privatni – rekla je Lena, da bi potom na informaciju da ćemo otkriti deo njenog privatnog života, Kovačevićeva imala razumevanja.

"Ma sve je OK, to je vaš posao, a moj je bavljenje muzikom" – bila je kratka Lena.
Podsećanja radi, ona je u trećem mesecu trudnoće i premda je i tu vest vešto krila, informacija je ipak nekako došla do medija.

Lena Kovačević je u septembru prošle godine izgovorila sudbonosno “da” svom dragom Veljku. Kako njen suprug nije iz sveta poznatih, ona ni tada nije htela da priča o njemu.

"Tačno je da sam se udala, ali stvarno ne volim da iznosim detalje iz privatnog života. Moj suprug nije javna ličnost, nikada to nije ni želeo da postane. Nije muzičar, a nije čak ni umetnik, ali voli umetnost" – bilo je sve što je tada rekla džez pevačica.

izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>