Region

Svet

Marija Kilibarada mora na operaciju

Voditeljka TV Prve Marija Kilibarda ovih dana preživljava pravu životnu dramu. Kako Pres saznaje, jedna od domaćica emisije „Žene" pre nekoliko dana tokom snimanja osetila je jak bol u predelu kičme, posle čega je utvrđeno da se radi o ozbiljnoj povredi tri diskusa.

Marija Kilibarada mora na operaciju



Lepa voditeljka se trenutno nalazi na oporavku i rehabilitaciji, ali nije isključena mogućnost da bude operisana.

Prema rečima sagovornika Presa, Marija je u prvi mah mislila da se radi o običnoj ukočenosti, a potom je shvatila da je u pitanju ozbiljan zdravstveni problem.

"Sve se desilo pre desetak dana tokom emitovanja „Žena". Marija je u toku emisije osetila bol u predelu donjeg dela kičme. Po završetku emisije požalila se koleginicama i one su je posavetovale da odmah ode u Urgentni centar, međutim ona to nije poslušala već je smatrala da se radi o običnoj ukočenosti. Posle dva dana bol je postajao sve intenzivniji, zbog čega je morala da ode kod lekara i odmah na privatnoj klinici uradi snimak magnetnom rezonancom. Pregledom je utvrđeno da se radi o teškoj povredi tri diskusa i da će najverovatnije jednog dana morati na operaciju."

"Za sada Mariji je propisano strogo mirovanje, a svaki dan odlazi na fizikalnu terapiju i jedini izlazak joj je subotom kada radi emisiju. Tada mora da popije šaku lekova protiv  bolova kako bi izdržala sedenje" - navodi sagovornik Presa.

Celu priču potvrdila je i sama voditeljka, koja je rekla da prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu, ali da veruje u oporavak jer se pridržava svega što lekari kažu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>