Region

Svet

Parovi: Ispali Bucka i Darko, Alka Vuica se rasplakala

Ovog vikenda publika je odlučila da iz rijalitija "Parovi" izbaci Slađanu Đorđević Bucku i njenog verenika Dejana, dok je sa 84 posto pristiglih sms glasova sačuvala Alku Vuicu i njenog partnera Ivicu.

Parovi: Ispali Bucka i Darko, Alka Vuica se rasplakala



Takav ishod izazvao je opštu pometnju u vili, svi su posumnjali u regularnost, Alka Vuica se rasplakala i zahtevala od produkcije da vidi broj glasova kako bi se uverila da je to istina.

"Ne verujem u te glasove" - rekla je Ceca Kitić, što je rasplakalo Alku Vuicu koja je želela da vidi glasove i uveri se da je sve regularno.

Bucki i Dejanu je omogućeno da ostanu u vili, ali ne mogu da se takmiče za glavnu nagradu koja sada iznosi 270.000 evra.

"Neću da ostanem dalje ovde. Sve nas ovde drži ta trka za pobedom. Šta mi znači da budem ovde ako nisam više u igri" - rekla je besno Bucka.

Dragica Radosavljević Cakana dodatno je zakomplikovala situaciju svojom izjavom da je narodu intresantnije da gleda tuđe svađe, nego da se neko voli:

"Nije interesantno što Darko voli Bucku, zato ste ispali. Da se vi svađate, to bi Srbiji bilo interesantno".

Ivica je bio jako besan Cakaninom izjavom, pa je dodao: "Zašto pljujete na svoj narod? Zašto niko ne kaže da smo možda Alka i ja interesantni, pa su zbog toga ljudi glasali za nas. A, ne kao, neće da glasaju za Bucku i Darka, jer se previše vole. Nemojte tako, vređate nas... "

Nikola Paunović takođe je bio protiv Alke i Ivice, čak je u jednom momentu pevačicu nazvao folirantom:

"Nisam folirant, a koliko su drugi foliranti govori podatak da je Ceca 24 sata bila sa Alkom, a onda je nominovala, jer nije imala prilike da je dovoljno upozna. Ali, nema veze..."

Odlukom da Alka i Ivica budu ove nedelje vladajući par nedelje, vlasnica vile Vanja Kostić dodatno je zakuvala već napetu situaciju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>