Region

Svet

Dunja Ilić: Odričem se poroka!

Odmah nakon objavljivanja fotografije Dunje Ilić na naslovnoj strani "Scandala" kako se ljubi sa drugom devojkom, ona je shvatila da je malo preterala i napisala sledeće na svom Fejsbuk profilu:

Dunja Ilić: Odričem se poroka!



- Iskreno, jako se kajem zbog onoga što je danas izašlo na naslovnoj strani “Scandala”. Iza mene su meseci ludačkog načina života, propraćenog raznim porocima i mnogim glupostima. Zbog svojih fanova, porodice i prijatelja obećavam da ću se vratiti na pravi put i ostaviti sve to daleko iza sebe i to u najbržem mogućem roku. Volim vas, napisala je Dunja Ilić.



Inače, pevačica je veliki zagovornik prava LGBT populacije:

- Naravno da ostajem pri svom čvrstom stavu kada su prava LGBT populacije u pitanju. Pokajala sam se zbog toga što sam sebi dozvolila da se u nekim momentima ponašam onako kako mi ne priliči, a sve to pod uticajem drugih stvari koje su mi se u proteklom periodu dešavale. Ja sam veliki emotivac, sve prihvatam k’ srcu, mlada sam i nekad ne umem da ukočim. No, to je sada sve iza mene, okrećem se zdravom životu i trenutno sam posvećena samo i isključivo svojoj karijeri i novom albumu, kao i knjizi koju već dugo pripremam, izjavila je ona za Opera-17.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>