Region

Svet

Tina Ivanović: Uskoro nova pesma koja će biti pravi bum! (Foto)

Tina Ivanović je jedna od retkih naših pevačica koja se može pohvaliti čestim nastupima širom Evrope. Tinu je teško naći kući, ali smo ipak uspeli da je nađemo i popričamo o par stvari koje interesuju njene fanove. Za naš portal Tina govori o uobičajenim stvarima.

Tina Ivanović: Uskoro nova pesma koja će biti pravi bum! (Foto)



S.P. - Stalno si u poslu, imaš li vremena za sebe i porodicu?

"Naravno, imam puno posla, stalno putujem, imam razna snimanja, ali za privatan život uvek imam vremena, jer kada sam na tom polju zadovoljna i srećna onda i svoj posao mogu da radim sa zadovoljstvom".

S.P. - Da li putovanja koristiš kako bi obnovila garderobu?

"Uh, ne pitaj me ništa, hahaha... To je pod obavezno, moram da obiđem butike i da kupim bar neku sitnicu, tek onda sam zadovoljna... Žensko ko žensko, šminka, krpice, cipelice, bez toga se ne vraćam kući".

S.P. - Pripremaš li neku novu pesmu za svoje fanove?

"Pripremam nešto novo, preslušavam pesme, ali još uvek ne znam da li ću snimiti album ili maksi singl, sve zavisi da li će biti dobrih pesama u ponudi... Za sada imam jednu pesmu za koju sam sigurna da će napraviti pravi bum".

S.P. - Da li su ti putovanja naporna?

"Da budem iskrena i jesu, naročito kada radim par dana za redom, a gostovanja su u različitim državama, pa ne uspem ni da se naspavam nego odmah na avion ili u auto i na put, a uveče treba da budem skockana i raspoložena, ali šta da se radi, takav mi je posao, da ne ispadne da se žalim, sve su to slatke muke".

S.P. - Da li je pesma "Lepoto moja" imala dobar prijem kod publike?

"Ta pesma je fenomenalno prošla kod publike, na moje veliko zadovoljstvo, slušana je veoma i mogu reći da nastane vrisak kada krenem da je pevam".

S.P. - Voliš li zimu i kako podnosiš minus?

"Što se zime tiče, ne volim je baš puno, vidite kakav nas je haos snašao ovih dana prava katastrofa... Volim proleće, jer je sve živo, sve se budi i cveta, i naravno obožavam leto, sunce, more, plažu.

S.P. - Kako je bilo u Dubaiju i planiraš li još koji takav odmor ove zime?

"U Dubaiju je bilo fenomenalno... Bila sam samo par dana, ne više zbog poslovnih obaveza, ali zima će još trajati, tako da možda opet negde odem".

S.P. - Kako tvoj ljubimac, mačak Ćira, podnosi tvoje odsustvo?

"Mačak Ćira je u dobrim rukama kada ja nisam kod kuće, čuvaju ga moji roditelji, tako da uživa ko bubreg u loju... Hahaha".

S.P. - Praviš li planove za ovu godinu?

"Pravim planove što se tiče novih pesama, a sve ostalo puštam da ide svojim tokom. Kad god sam planirala neke stvari nikada nisu ispale kako treba i kako sam planirala. Ne kaže se uzalud "Pravi planove da ti se Bog smeje", zaključuje Tina intervju.






Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>