Svet

Region

Viktoria Bekam otkrila zbog čega ima podočnjake

Nekadašnja pevačica, a danas uspešna modna dizajnerka Viktoria Bekam kaže da ne zna da li želi da još jednom ostane trudna, ali je sigurna da ne želi da propusti važne trenutke u životu svoje četvoro dece.  Viktoria, koja je u braku sa fudbalerom Dejvidom Bekmom, kaže da uživa u ulozi majke i da su joj deca prioritet.

Viktoria Bekam otkrila zbog čega ima podočnjake



"Nisam protiv toga da imam još dece. Srećna sam jer imam decu i volim da budem trudna, ali sada mi je i ovo dovoljno. Želim da uživam u deci koju sad imam. Naši životi su podređeni njihovima" - rekla je 37-godišnja Viktoria.

Viktoria je izazvala negativne komentare kada se prošle nedelje u javnosti pojavila ispijena i sa podočnjacima, ali je iskreno priznala da je jako umorna otkada joj se rodila ćerka, ali uprkos svemu je jako srećna. Dodala je i da teško usklađuje majčinske obveze sa poslovnim.

"Ja sam poput mnogih drugih žena koje rade i imaju puno dece. Spavam malo. Harper se često noću budi, a i ja često noću preko Skypea razgovaram sa ljudima vezano za moj posao" - ispričala je Viktoria koja je otkrila i kako je nakon rođenja Harper krenula u teretanu, ali je brzo odustala.

Viber

Izvor: Svet Plus


>