Region

Svet

Severinu šalju na carski rez, a ona želi da se porodi prirodnim putem

Pevačica Severina Vučković odbrojava sada već sate do porođaja, pa je tako buduća mama u splitskoj bolnici razgledala kadu za porođaje u vodi iako takav porođaj još nije u funkciji.

Severinu šalju na carski rez, a ona želi da se porodi prirodnim putem



Verenik Milan mora da prođe trudnički tečaj ako želi da bude uz svoju dragu dok se bude porađala, a osoblje bolnice samo reči hvale imaju za poznatu pevačicu.

"Uredna je, fina i ljubazna. Podelila nam je diskove i autograme. Pre nekoliko dana razgledavala je kadu za porođaje - kažu iz splitske bolnice.

Porođaj u vodi još nije u funkciji, ali je Severina ipak htela da vidi kadu. Lekar joj je, zbog blažih komplikacija predlagao da se porodi carskim rezom, ali pevačica insistira na prirodnom porođaju.

Milan Popović i Severinina majka Ana mogu da je posećuju u bilo koje doba dana, bez obzira na vreme poseta.Verenik  joj donosi omiljenu kozmetiku, a mama kuvanu hranu.

U sobi ima televizor, telefon i tuš-kadu sa drškom kako se ne bi okliznula. Sobe u porodilištu čiste se dva puta na dan.U bolnici nema frizerskog salona, pa Severina mora sama da sređuje kosu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>