Region

Svet

Lepa Seka u akciji! (Video)

Često se dešava da javne ličnosti, posebno pevačice, imaju i svoje dvojnice, ali je redak slučaj da oni koji imitiraju budu muškarci.

Lepa Seka u akciji! (Video)



Devedesetih godina popularni Karamela je svojim kreativnim imitacijama, koje su donekle i karikirale poznate estradne umetnice, bio hit na našim prostorima. Njegovoj popularnosti su doprineli i šaljivi tekstovi koji su upotpunjavali celu sliku.

Seka pohvalila svog dvojnika! (Video)
Poslednjih godina sve češće se po rijaliti programima viđaju pokušaji imitacija i to samo popularnih pevačica. Nedavno smo pisali o imitaciji Seke Aleksić u šou programu "Ja imam talenat", koji je neslavno završio, takmičar je dobio samo jedno da, što nije bilo dovoljno za daljnji prolazak.

Lepa Seka je umetničko ime imitatora koji je na svoj način pokušao da dočara domaće estradne zvezde. Da li je ovo način da se dođe do pet minuta slave, ili jednostavno potreba "Lepe Seke" da dođe do svoje publike, ne znamo, ali je svakako zanimljivo pogledati na šta su ljudi spremni.

Zaključujemo da je jedna Biljana Ristić i njene sada već antologijske imitacije javnih ličnosti, bilo da su muškarci ili žene.

Pogledajte kako to radi Lepa Seka.









Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>