Region

Svet

Nata Radović: Đus je kreten, a kažu i narkoman

Supruga političara Rake Radovića se do sada nije oglašavala javno povodom raznih spletki na Farmi, ali je sada okrenula drugi list i žestoko opljuvala po Đusu.

Nata Radović: Đus je kreten, a kažu i narkoman



"Đus je neopevani kreten! Pričaju ljudi da je i narkoman. Ništa me ne bi čudilo, onakve promene raspoloženja normalan čovek ne može da ima. Da ga je Raka dohvatio, bilo bi jao njemu. Ma, umrtvio bi ga na mestu. Ali Raka je dobar čovek. Neće on da se bije sa budalama.“

"U početku mi se taj mali Ivan čak i dopadao. Bio je duhovit, šalio se. Međutim, ispade da je debil. Folirant jedan bez trunke kućnog vaspitanja. Sramota, bre, da psuje čoveka koji otac može da mu bude. Bezobrazan je, drzak i užasno prost. Opsovao ga je moj Raka, nije da nije, ali tek kada je ovaj stvarno preterao. Pita ga: 'Matori, gde su ti tange?' Čak je spominjao nešto i da mu guzica ima dvadeset kvadratnih metara. Pa, to je stvarno sramota i za njega i porodicu koja ga je odgajila“, komentariše gospođa Nata.

„Uplašila sam se da Raki ne pukne film. Jak je kao bik, prebio bi ga na mrtvo ime. To što je rekao da bi mu polomio svaku kosku, verujte mi, bilo bi u najbukvalnijem smislu. Sreća njegova pa se suzdržao. Inače, nema on običaj da se bije. Raka je čovek seljak, pravi seljak, a oni su pošteni. Njemu bi bilo ispod časti da udari slabića. Zato je samo stajao i gledao ga s podozrenjem. Baš sam bila ponosna na njega koliko je dostojanstven i gord“, objašnjava Radovićeva supruga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>