Svet

Region

Šinejd O Konor: Čupanje iz zaborava!

Sećate li se ove nekada širom planete popularne pevačice? Ovih dana se Šinejd nalazi u studiju gde radi na svom devetom studijskom albumu.

Šinejd O Konor: Čupanje iz zaborava!



"How About I Be Me (And You Be You)?" naziv je novog albuma, a nove pesme planira izvoditi i na turneji na koju kreće ove godine. Kako će tada proslaviti i 25 godina karijere, Šinejd planira objaviti i reizdanje svog prvenca "The Lion and the Cobra".

Krajem prošle godine Šinejd se i udala, ali je na samom startu braka imala problema te je nakon samo devetnaest dana bračne zajednice rešila da se razvede. U međuvremenu se pomirila sa suprugom i neko vreme je sve bilo u redu.

Usledilo je zatišje pred buru jer je par dana nakon toga pokušala samoubistvo, a zatim je rekla kako je u depresiji i kako se njen brak ipak ne može sačuvati. Pevačica je ipak rešila sebi da pomogne pa je obavestila svoje prijatelje na twiteru da se prijavila u kliniku na lečenje. Šinejd inače već godinama boluje od manične depresije i doktori joj ne mogu pomoći ukoliko nije pod stalnim nadzorom.

Jedan od poslednjih statusa glasi:

"Odlazim u bolnicu na lečenje od depresije. Nisam dobro, ali ću uskoro biti".


Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>